Over Myrthe

Hey vrouw,
ik ben blij dat je hier bent!

Want ik hoor je denken: “Het liefst wil ik hier een beetje minder vet en daar alles iets strakker, net als vroeger.”

Maar wat als we nou eens gaan kijken naar jou? Alleen dan kun je een lifestyle creëren die past bij jouw lichaam en leven.

De afgelopen jaren heb ik meer dan 2500 vrouwen geholpen. Hoor jij daar straks ook bij?

Ooit zat ik in een rolstoel

Mijn passie voor gezondheid is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Na jarenlange gezondheidsklachten, waardoor ik in een rolstoel en op een speciale school voor gehandicapte en zieke kinderen belandde, wist ik: “hier wil ik alles over leren en meer van begrijpen”. 

Ik kon me moeilijk neerleggen bij het idee dat ik de rest van mijn leven in een rolstoel zou zitten. Ik voelde aan alles, IK GA WEER LOPEN!

Na een bizar lange zoektocht op alle plekken en hoeken in therapieland kwam er een signaal door. Ik voelde een tinteling in mijn vingers. En zo volgde een fulltime opname in een revalidatiecentrum.

Ik visualiseerde mezelf rennend op het strand tijdens een shoot

Tijdens deze opname had ik maar één doel: lopen op stiletto’s. Niet zomaar stiletto’s. LOUBOUTINS, de high heels met de rode zool.

Het prikbord boven mijn bed hing vol met foto’s van de high heels en er stonden een paar stiletto’s op mijn nachtkastje.

Twee keer per dag, tijdens mijn rustmoment, visualiseerde ik hoe ik fit en gezond door het leven zou gaan op deze stiletto’s en met blote voeten in het zand over het strand zou rennen tijdens een shoot. 

Het was elke dag keihard werken. Therapie in, therapie uit. En blijven geloven en vertrouwen in mijn lichaam.

"The higher the better.
It's more about an attitude. High heels empower women in a way."

Met stiletto’s in de rolstoel

Na maandenlange therapie van letterlijk vallen en opstaan leerde ik weer lopen en functioneren.

Toch bleef mijn lichaam kwakkelen. Er kwam een punt dat ik in het ziekenhuis lag met heftig ontstoken organen en niet wist of ik het zou overleven. Maar dat deed ik wel. 

Ik slikte dagelijks handen vol medicijnen om ook maar een beetje te kunnen functioneren. Maar ik wist dat dit geen structurele oplossing zou zijn. Daarom besloot ik verder te kijken en ontdekte de invloed van lifestyle, voeding en hormonen.

De magische kracht van voeding, lifestyle en hormonen

Ons lichaam, ook jouw lichaam, is een holistisch systeem. Alles werkt met elkaar samen. Wat gebeurt er zodra je ervoor zorgt dat alles met elkaar samenwerkt? Dan is je lichaam in balans, waardoor je je energiek voelt, meer focus hebt en straalt van binnenuit. Inclusief een lichaam met een shape waar je blij van wordt als je in de spiegel kijkt.

Na alles wat ik had meegemaakt in mijn tienerjaren en mijn herstel, wilde ik alles leren over het menselijk lichaam. Ik moest weten hoe ik het gezond en fit kon houden.

En zo begon mijn avontuur en zoektocht naar het lichaam en gezondheid. Ik behaalde mijn master in gezondheidswetenschappen. Daarna ben ik cursussen en opleidingen gaan volgen om me verder te verdiepen in (kracht)training, hormonen en lifestyle.

Mijn missie

Ik zie hoeveel vrouwen struggelen met hun gezondheid. Misschien herken je het wel. 

Je wil graag veranderen, maar weet niet hoe je moet beginnen. Hoe ga je tijd maken om te sporten en voor het maken van gezonde maaltijd? Voor je gevoel word je geleefd door de alledaagse dingen en baal je dat het je steeds weer niet lukt om het anders te doen.

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar een gezond, fit en strak lichaam en balans in je lijf en leven.

Er bestaat geen one-size-fits-all programma voor een lichaam en leven. Het gaat om jouw lichaam en leven en dat vraagt om een persoonlijk plan. Want alleen dan lukt het jou om het vol te houden, zonder dat het voelt alsof je er moeite voor moet doen.

Een gezonde transformatie is een marathon, geen sprint

Jij bent klaar met dat gehaaste en uitgebluste gevoel en wilt ontzettend graag weer het figuur hebben waar je blij van wordt. Met daarnaast de energie om de dag door te komen zonder te zuchten. En hoe fijn zou het zijn als je in een meeting zit zonder dat je afdwaalt, omdat je focus compleet verdwenen is?

Wat jij nodig hebt is een plan dat past bij jouw lichaam en bij jouw leven. Geen strenge diëten en geen overkill aan sport. We gaan werken aan een gezond en strak lichaam, bomvol energie en liefde voor jezelf.

Stap voor stap.

Het is tijd om te stoppen met vergelijken. Dit is hét moment om te kijken naar jou.

Ps. die gevisualiseerde shoot waarin ik ren over het strand? Die foto’s zijn inmiddels gemaakt!

Zo gaan we samen aan de slag met jouw gezondheid

Omdat je lijf een leven lang met je meegaat, focussen we ons in de programma’s op lange termijn gezondheid in plaats van looks. Spoiler alert: hoe gezonder je bent, hoe meer je straalt aan de buitenkant.

Dit kun je verwachten:

Program Image Program Image
Program Image Program Image Program Image